Opinie

Co o mnie mówią?

Byłeś na imprezie na której grałem?DODAJ OPINIĘ

Pozostałe opinie

inni na mój temat

Kasia & Maciej

z mężem nie mieliśmy czasu na organizację naszego wesela, nie przygotowaliśmy się praktycznie w ogóle. Na szczęście okazało się, że z takim dj jak Paweł nie jest to potrzebne 😉 Goście podchodzili i mówili, że na tak dobrze zorganizowanym weselu jeszcze nie byli 😀 muzyka świetna, goście wciąż byli na parkiecie, do tego przemyślane zabawy - nie za dużo, nie za mało. Ogromnie polecam!

Dżesika & Sebastian

Lepszego DJ'a nie można sobie wymarzyć :) Dziękujemy za świetną zabawę, zaangażowanie i zorganizowanie. My i goście - wszyscy byliśmy zachwyceni :) Człowiek z pasją i poczuciem humoru, wie jak poderwać każdego do tańca :) Polecam :)

Pawła znamy od lat i polecamy każdemu. Najlepszy i w pełni profesjonalny Dj. Świetnie bawiliśmy się na weselach, na których grał, jako goście, więc przy planowaniu własnego wesela bez zastanowienia wybraliśmy Pawła. Świetnie poprowadzona impreza, w oba dni pełen parkiet ludzi :)
Polecamy !!!!

Ola i Radek

W tym roku ponownie Paweł dał popis na kolejnym weselu w mojej rodzinie. Parę lat wcześniej wycisnął z nas wszystkie soki na parkiecie na ślubie brata i w tym roku nie zawiódł na weselu moim i Radka. Wszyscy goście baaaardzo zadowoleni - nawet Ci wielcy zwolennicy orkiestry i muzyki "na żywo". Paweł jest bardzo kontaktową osobą i wszystko jest do dogadania :-) Także polecam bardzo, bardzo gorąco - gwarancja udanego wesela!

Asia i Artur

Dziękujemy za cudownie przeprowadzoną imprezę - charyzmatyczny miły głos, zabawy weselne integrujące gości i różnorodną muzykę. Jesteś niesamowicie pozytywną osobą.
To była najpiękniejsza noc naszego życia :)
Bardzo polecamy - jeśli DJ to tylko Paweł Szewczyk

Asia i Artur, 21.07.2017,Restauracja Ratuszowa, Stargard

Agata i Dawid

Serdecznie polecamy Dj-a Szewczyka . Stworzył on niesamowitą atmosferę na naszym weselu. Dzięki Niemu najważniejszy dzień w Naszym życiu był naprawdę wyjątkowy. Profesjonalista z dużym poczuciem humoru.Tak świetnie się Goście bawili, że aż trzeba było przedłużyć wesele :) Muzyka tak świetnie dobrana, że każdy się bawił, nikt nie usiedział przy stole Naprawdę gorąco polecamy Dj'a Pawła Szewczyka , Jeśli wesele to tylko z Nim :) Pozdrawiamy Agata i Dawid 😀

Asia & Łukasz

Nie mogliśmy lepiej wybrać, pełen profesjonalizm od początku do końca, znakomite prowadzenie imprezy! A nie było łatwo... połączenie dwóch klimatów średniowiecznego zamku i brazylijskiej samby przy rozproszonych po trzech salach gościach mogło wyjść tylko Tobie :) Wszyscy bawiliśmy się doskonale! DZIĘKUJEMY :)

Anita i Łukasz

DJ Paweł najlepszy DJ na świecie. Z radością możemy polecić. Oprawa muzyczna na pierwszym miejscu . goście weselni zachwyceni tak samo jak młoda para :) Paweł dziękujemy Ci za wspaniałe wesele Anita i Łukasz :)

Gosia & Filip

Dj Szewczyk Najlepszy!
Pełen profesjonalizm, cudowne podejście do gości i oczywiście pary młodej;) ciągle uśmiechnięty, bardzo pozytywny, pełen entuzjazmu i optymizmu. Muzyka urozmaicona, taneczna, bez problemu były spełniane prośby gości oraz nas-pary młodej. Rozkręcił szybko całą imprezę, zaczęliśmy poprawiny punktualnie o 13, a po obiedzie ludzie juz nie zeszli z parkietu do końca poprawin;)
Paweł bardzo dziękujemy Ci za obecność i tak rewelacyjną zabawę :) na końcu dodamy;) --> dj Szewczyk jesteś nie do zastąpienia!!! ;)))
Gosia & Filip

Janusz i Katarzyna 20.05.2017

Dj który dopasowuje się z muzyką do gości imprezy i umiejętnie ją prowadzi, goście na weselu byli pod wrażeniem my też. Idealny DJ. 

Magdalena i Marcin 18.02.2017

Wzięliśmy Pawła Szewczyka na swoje wesele. Jest to Dj najwyższej klasy. Widać, że ma ogromne doświadczenie. Super dobiera muzykę, przy której bawią się i starsi i młodsi. Ma doskonałą pamięć, dba o kontakt z gośćmi, fajnie przeprowadza zabawy i trafnie rzuca żartami:) Polecamy go, bo jest gwarantem udanej zabawy. Goście zadowoleni, my również:) Taki dj to skarb:)
Magdalena i Marcin 18.02.2017

Monika & Scott :) :)

Wesele pierwsza klasa 😉 Paweł wie co robi! Wspaniała organizacja, mimo naszej dezorganizacji :) Stworzyłeś niesamowity klimat, Goście bawili się wspaniale, nie mogliśmy oderwać się od parkietu :)) Wszystkim, którzy pragną udanej zabawy z najlepszym prowadzącym, DJ -em, polecamy Pawła!!! WIELKIE DZĘKI !!! THANK YOU !!! 

Gość

Dzieki za wspaniale zorganizowaną zabawę, zarówno my jak i goście weselni długo będziemy wspominać ból nóg na drugi dzień. Zabawa do białego rana gwarantowana. Polecamy z czystym sumieniem :)

Beata 19.11.2016


DJ Paweł wielkie dzięki za mega imprezę!!!
Mój mąż 40-ste urodziny będzie pamiętał do końca życia i jeszcze dłużej????????????.Dzięki tobie imprezka była odjazdowa"Zresztą jak zawsze"nawet ciutkę w ciebie nie wątpiłam.Jeszcze trochę i moja nie ma opcji żebyś na niej nie zagrał.Także DJ Paweł dzięki dzięki dzięki.

Natalia & Wiktor

Ogromne podziękowania dla Ciebie Pawle, nasz wybór był najlepszy jaki mogliśmy dokonać!!!! Dzięki Tobie nasze wesele było wyjątkowe, pełne atrakcji i niespodzianek (nie tylko muzycznych:)) a goście bawili się na parkiecie do białego rana (dosłownie...)Jeśli szukacie Dj-a, który profesjonalnie zadba o oprawę waszego wesela to Dj Szewczyk jest jedynym słusznym wyborem - GORĄCO POLECAMY!!!

Sylwia&Bartek (21 sierpnia 2016)

Paweł, serdeczne dzięki za wszystko !! Poprawiny na których u nas zabawiałeś nas i naszych gości to była ABSOLUTNA PETARDA !! Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Absolutnie ma to coś, ten feeling który tak trzeba posiadać.. , to wyczucie, improwizacja na świetnym poziomie, zaskakiwanie, rewelacyjny repertuar muzyczny oraz po prostu fajny pomysł i scenariusz. Od pierwszych chwil zabawy widać było że dla Pawła to nie pierwszyzna i że doświadczenie spore. Wszystkiego co najlepsze od nas dla Ciebie! :) A na koniec, nasza pełna rekomendacja na wszelki charakter imprez. Naprawdę warto!!

Molto Grazie Paweł :)

super dj , fajna zabawa polecamy poprawiny WENUS Kobylanka :)

Dorota i Kamil 09.07.2016

Och cóż to było za wesele. Och jak wszyscy się bawili. Ale nie było by tego gdyby nie muzyka. Już drugi raz widzieliśmy go w akcji. To nie jest zwykły DJ to jest człowiek petarda. Z nim nie można się nudzić. Polecać będziemy wszystkim, zawsze i wszędzie. Dziękujemy i niech moc zawsze będzie z Tobą. Dziękujemy za czadową obsługę Dorota i Kamil

Karola i Rafał 18.06.2016

Paweł dziękujemy Ci za super wesele! :-)
Wszyscy goście byli mile zaskoczeni za tak dobrze zorganizowaną zabawę do rana!
Cieszymy się że wybraliśmy właśnie Ciebie.
Pokazałeś wszystkim jak naprawdę powinno wyglądać MEGAAA WESELE!!!
Polecamy w 100000000000%

P.S ... ,,Ona czuje we mnie piniądz! ..." :-)

Magda i Józek 15.08.2015

Paweł, dziękujemy za super poprowadzone wesele:). Serdecznie polecamy DJ Szewczyka za jego wyczucie, klasę, dużo uśmiechu i super zabawę do rana. Ciężko było zejść z parkietu mimo przedłużanej imprezy:). Nasi goście często powtarzają, że było to najlepsze wesele, na jakim byli, a dla nas zdecydowanie była to noc życia:)!

Karola i Tomek ze Sz-na.

Największą zaletą Pawła jest to, że czuje Młodych i gości - dostosował się idealnie do naszego klimatu. Nie było sztampy i grania na siłę "białych misiów". Goście zachwyceni. My też. Tańczyliśmy do rana bez chwili oddechu - nie dał nam usiąść tymi kawałkami 😉 Świetnie dostosował zabawy weselne do naszych gości i stworzył z nimi świetną relację. Wspominają i zachwycają się pracą Pawła do dziś. Dziękujemy! Polecamy. 

Asia&Michał 4.09.2015 r.


Paweł to super Dj i wodzirej w jednym. Po weselu każdy był zachwycony oprawą muzyczną.
Ze wszystkim można się z Pawłem dogadać.
Jest godny polecenia pod każdym aspektem.
Bardzo dziękujemy, polecamy Pawła wszystkim przyszłym ślubującym :):)

Nikola I Tomek 09.01.2016


Chcieliśmy bardzo podziękować Pawłowi za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Zamówiliśmy Pawła na naszą imprezę , bo mieliśmy okazję go spotkać już wcześniej.
Nasze wesele odbyło się 09.01.2016 i było naprawdę cudownie. Wspaniała muzyka, różna, ale świetnie dopasowana. Wszyscy goście się świetnie bawili.

Najlepszy Dj, świetny wodzirej i fajny człowiek- tak z mężem możemy opisać w trzech słowach Pawła. Nasze wesele było bardzo wesołe a zarazem z klasą. Goście byli zachwyceni Dj.
Dziękujemy Paweł :)
Bardzo polecamy!

Dorota i Leszek 28.12.2015

Paweł to profesjonalista w każdym calu. Dziękujemy za sprawne poprowadzenie naszego przyjęcia weselnego oraz elastyczne dostosowanie repertuaru do naszych potrzeb. DJ Szewczyk jest dowcipnym wodzirejem potrafiącym znaleźć się dosłownie w każdej sytuacji. Pawle, zabawa była przednia!
Dorota i Leszek, 28 grudnia 2015

Mieliśmy zaszczyt współpracy z Dj. Pawłem Szewczykiem podczas organizacji naszych poprawin - Szczerze był to jeden z najlepszych wyborów - od początku imprezy odpowiednio zaprosił gości do zabawy, rozkręcił imprezę a potem poszło tak ze goście nie mogli się zatrzymać :)) Z usług Pawła na pewno będziemy korzystać jeszcze nie raz :) Jeżeli szukają państwo Dj , który wyczuje potrzeby i upodobania waszych gości - polecam w 100%

29.08.2015 – Paulina i Daniel

REWELACJA! :) Wesele było tak intensywne, że goście na poprawinach nie mieli już sił 😉 Muzyka, zabawy, oczepiny - wszystko profesjonalnie i ze smakiem :) Paweł, dziękujemy :) Nie moglibyśmy wymarzyć sobie lepszego wesela :)

Agnieszka & Michał 01. 08.2015


W swoim i męża imieniu :) chcieliśmy Tobie bardzo!!!podziękować!
Jeżeli szukacie: - doświadczonego profesjonalisty, - człowieka, który poprowadzi Wasze wesele w sposób przystępny dla wszystkich gości, - osoby z szerokim arsenałem konkursów a także zabaw pasjonata, który spełnia się w tym, co robi, to trafiliście pod właściwy adres.
Gorąco polecamy i dziękujemy za kapitalne wesele! :)

Ewelina i Wojtek 02.05.2015

Bardzo profesjonalne podejście, sympatycznie i na wesoło, oprócz nas goście byli zadowoleni i bardzo chwalili sobie sposób prowadzenia wesela przez pana Pawła.
Wszystko było zrobione tak jak chcieliśmy, a wszystkie sugestie pana Pawła sprawdziły się.

Bardzo gorąco polecam Dj Szewczyka ! Pełen profesjonalizm ! Muzyka grana na każde uszy ! Od lat najstarszych po współczesność ! Wspaniałe oświetlenie i nagłośnienie ! Bardzo chętny do współpracy !!!! Najlepsze prowadzenie imprezy !!! Całujemy i pozdrawiamy

ANIA I MICHAŁ, 1.06.2015

"Paweł! Nie zapomnimy Ci tego NIGDY!!! Wszyscy nasi goście, z nami na czele, jednogłośnie dziękujemy za poprowadzenie imprezy. Wesele wyszło pierwszorzędnie, było wesoło, rozruszałeś nawet największych ponuraków. Było niestandardowo jak na wesela oraz bardzo rodzinnie, tak jak tego chcieliśmy. UWAGA Paweł błyskawicznie zapamiętuje imiona wszystkich gości, co zrobiło niesamowite wrażenie :) Dobra zabawa za dobrą cenę. Polecamy wszystkim"

RAFAŁ I MARTA, 15.06.2015

"Serdeczne podziękowania za wspaniałą zabawę, moc niezapomnianych wrażeń podczas oczepin, największe przeboje i profesjonalne prowadzenie wesela! Wszyscy nasi Goście weselni są pod wrażeniem, bawili się rewelacyjnie, porwałeś na parkiet każdego :-) Pozdrawiamy weselnie - 06.06.2015 r."

Ewelina & Michał 27/28 czerwca 2015

Dziękujemy za zajebiste wesele i poprawiny! goście sami mknęli na parkiet, bez przymusu brali udział w konkursach i zabawach. Ciągle powtarzają, że nigdy tak się nie wybawili na weselu jak na naszym, że było najlepsze na jakim byli a to już coś znaczy prawda? 😀 a zakwasy mieli przez tydzień... a to wielka zasługa Pawła! :) jego profesjonalizm i wyczucie przy czym ludzie chcą się bawić jest ogromne! z takim Dj`em i taka ekipa możemy mieć wesele co weekend! a że rozpoczęliśmy WeedingsChallenge to Pawłowi szykuje się duuuuuuuzo imprez z gryfińską ekipa :)
pozdrawiamy i do zobaczenia


ANIA I MACIEK, 16.01.2015

"Nie polecamy jezeli: -nie lubisz zajebistej zabawy -nie chcesz mieć zakwasów na cały tydzien (i naciągniętej nogi od szpagatu 😛 ) -nie masz dobrej kondycji żeby nadążyć za puszczanymi przez Pawełka różnorodnymi kawałkami dobrej muzy -nie lubisz się śmiać i dobrze bawić na świetnych oczepinach,prowadzonych w 100% profesjonalnie -nie chcesz słuchać po weselu jakiego to nie miałeś zajebistego DJ'a -nie chcesz być zadowolony w 200% (lub więcej) -nie chcesz żeby ktoś zrobił więcej, niż oczekiwałeś -nie lubisz ludzi tak pozytywnie nakręconych -nie lubisz ludzi tak oddanych temu co robią -nie lubisz ludzi którzy umieją się odnaleźć w każdej sytuacji (nawet mają końcówkę do kompresora, potrzebną na bramę dla młodych) po prostu DZIĘKUJEMY było MEGA!!"

ELŻBIETA I JAKUB, 13.01.2015

"Pragniemy z całego serca podziękować Pawłowi za świetną zabawę oraz mistrzowskie poprowadzenie najważniejszego dnia w naszym życiu . Zarówno my jak i goście bawiliśmy się wyśmienicie co pozostanie w naszych wspomnieniach . Dziękujemy 😉 I oczywiście polecamy !!!!"

KLAUDIA I DAWID, 18.09.2014

"Gorąco polecamy tego utalentowanego, najlepszego dj jakiego znamy;-) Gwarantujemy 100% zadowolenie gości i super zabawe. Paweł jest super w tym co robi. Jeszcze raz dziekujemy za super wesele;-)"

AGATA I OLEK, 16.09.2014

"Najlepszy wodzirej na świecie nie ma takiego drugiego, nikt mu nie dorówna impreza super wszyscy zadowoleni bez wyjątków. Dzięki za super imprezę. Polecam wszystkim. Orkiestry wysiadają na starcie."

JOLA I MARCIN, 06.06.2014

"Bardzo goraco chcemy podziekowac Pawlowi za wspaniale zorganizowana impreze.Goscie poprostu zachwyceni szaleli az do bialego rana my rowniez przy muzyce i zabawianiu gosci nie dalo sie wysiedziec na miejscu. Dj fantastyczny nic dodac nic ujac nie da sie tego az opisac.Goraco polecamy on po prostu wymiata.Jeszcze raz dziekujemy,dziekujemy!!"

MALWINA I ŁUKASZ, 2014

"Dziękujemy Paweł za świetnie zorganizowane poprawiny. Goście byli zachwyceni, i My również. Poprawiny były super poprowadzone, szkoda tylko że tak szybko się skończyły. Z pewnością będziemy ciebie polecać wszystkim znajomym. Jeszcze raz dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy. Do zobaczenia"

JOANNA I JACEK, 2014

"Pan Paweł nadaje się do uduszenia!!! Dlaczego? Dlatego, że przez jego prowadzenie nasi goście weselni nie mogli się ruszać 😀 hehehehe Wystraszyłam?? :)) Wszyscy są zawiedzeni że tak krótko mogli podziwiać Pawełka, każdy chwalił i zazdrościł, a my pełni podziwu za poczucie humoru liczymy na spotkanie przy jeszcze wielu weselach. Kochamy Cię i dziękujemy 😀 :*"

BEATA I DAREK, 2014

"Od poczatku nie mialam watpliwosci, ze Pawel nas nie zawiedzie. Tak rozkrecil impreze, ze wszyscy byli zdumieni cala noc kazdy pytal mnie skad ja go wytrzasnelam, nawet obsuga i wlasciciele hotelu byli zaskoczeni. Informacja dla wszystkich tych ktorzy wciaz sie zastanawiaja... Ludzie, tech chlopak jest warty kazdych pieniedzy, z nim kazda impreza bedzie czyms czego sie nie zapomina, tak jak w moim przypadku. Dzieki Pawel. ps. pozdrowienia od Mietka!!!"

KASIA I ŁUKASZ, 2013

"Chcielibyśmy bardzo podziękować Pawłowi za profesjonalną oprawę muzyczną na naszym weselu :)Było super nikt chyba się nie spodziewał,że bez orkiestry może być tak udane wesele!!!! wszystkie konkursy i zabawy dla gości bardzo się podobały. Z czystym sumieniem możemy polecić Pawła innym parą :) nie zastanawiajcie się Paweł jest najlepszy :)Pozdrawiamy :)"

JOANNA, 2013

"Super impreza, wspaniała zabawa. Dziękuję w imieniu swoim i pozostałych nauczycieli i pracowników szkoły za świetną zabawę z okazji zakończenia roku szkolnego w ,,Piccolo". Naprawdę super DJ. Polecam wszystkim pana Pawła."

MAŁGORZATA, 2013

"chcialabym podziekowac tym wszystkim osobom, ktore zaangazowaly sie aby mi pomoc ,dziekuje im wszystkim za dobre serca i dobra wole ,bylam w bardzo trudnej sytuacji - naleze do grupy ludzi biednych i bez koneksji,jednak czasami warto wierzyc w ludzi pomimo iz czasy w jakich zyjemy nie preferuja tego zycze tym wszystkim osobom ,aby nigdy nie zaznaly biedy i upokorzenia ,niestety mnie to spotkalo , malgorzata"

KAMIL I ANGELIKA, 11.08.2012

"Wielkie dzięki za super poprowadzone wesele. Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepiej poprowadzonej zabawy, super konkursy, wspaniały kontakt z gośćmi. Dzięki Tobie ten wyjątkowy dzień był jeszcze piękniejszy:) Żadna orkiestra nie może się równać z takim fantastycznym DJ-em jak ty. A przy okazji zdarliśmy nowo położony parkiet:)"

JUSTYNA I DAREK, 25.04.2013

"Bardzo polecam Dj Pawła Szewczyka za wspaniałe poprowadzenie wesela oraz poprawin, zabawa była niesamowita jesteśmy bardzo zadowoleni. Poprostu brak słow by jedna osoba tak dobrze grała i prowadziła dwudniową impreze 😉 Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy !!! Justyna & Jarek"

ŁUCJA I ŁUKASZ, 15.08.2012

"Dziękujemy za profesjonalne poprowadzenie zabawy weselnej. Nasi goście w Maciejewie bawili się znakomicie. Jeśli nie jesteście zwolennikami "discopolowych bandów" gorąco polecamy DJ Pawła Szewczyka do poprowadzenia Waszego wesela 😉 Dobra zabawa murowana :))"

NATALIA, 26.08.2011

"Pawel, to Dj niezawodny! Byl DJ-em na Naszym weselu, mimo tego, ze ludzie nie chcieli sie bawic, bo byl niesamowity upal, a przyjecie trwalo od godziny 15, potrafil sprostac zadaniu... Polecam, i jesli kiedys ''wyjde jeszcze raz za maz'' (w sensie, ze wyjde za tego samego meza) to rowniez zglosze sie po oferte. Pozdrawiamy Natalia & Dominik"

ELWIRA I STEN, 21.07.2012

"Witamy :)chcemy z całego serca podziękować Tobie za poprowadzenie naszego wesela, jesteśmy bardzo zadowoleni,nasi goście również, bo wspominają Ciebie z uśmiechem moja mama Terenia i chrzestna Ela. Polecamy wszystkim Pawła jest naprawde bardzo dobry w tym co robi. Pozdrawiamy Cię serdecznie"

JUSTYNA I DAWID, 10.06.2012

"Jeżeli ktoś się zastanawia czy wziąć Pawła to nie ma się nad czym zastanawiać. Pawełek grał prawie 4 lata temu u mojego brata na poprawinach już wtedy wiedzieliśmy, że na naszym weselu też będzie grał. Pech chciał, że termin na wesele był zajęty. Zostało nam tylko cieszyć się poprawinami i pomimo tego, że cały weekend grał to poprawiny zrobił nam wspaniałe. Tego nie da się opisać w kilku zdaniach. Pawła teksy rozbrajające gości nie wiem skąd się biorą, ale rodzina wspomina go później latami. Pawełku nie mamy słów, żeby Ci podziękować i opisać jak było wspaniale, mamy tylko nadzieję, że jeszcze wiele razy się spotkamy. A może w pierwszą rocznicę zrobimy powtórkę z poprawin....;)))) Pozdrawiany"

KASIA I ŁUKASZ, 29.09.2012

"Serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela:). Wszyscy bawiliśmy się znakomicie dzięki super muzyce i zabawom. Jeśli wahacie się między wyborem orkiestry a Dj Szewczyka, to polecamy Pawła - i Wy, i Wasi goście opuścicie imprezę w świetnym humorze. Dziękujemy za przepiękne wspomnienia! Pozdrawiamy" - Wesele w Pobierowie.

ANIA, 20.10.2011

"od czego by tu zacząć :-) moim skromnym zdaniem Paweł zasługuje na nagrodę Nobla w wymyślonej przeze mnie dziedzinie - dokonywania rzeczy niemożliwych - poderwanie do tańca mojej 83 letniej babci na poprawinach to już mega wyczyn :-) poza tym .... sam fakt, że 99% gości uważało że poprawiny były może i nawet lepsze od wesela świadczy o tym jak świetnie goście się bawili przy jego muzyce, a więc wszystkim, którzy właśnie stoją przed wyborem i zastanawiają się którego DJ'a wybrać na swój wielki dzień - POLECAM z całego serca Pawła!!! Jeszcze raz bardzo , bardzo dziękujemy - bez Ciebie ten dzień nie byłby tak wyjątkowy! :-)"

AGNIESZKA I MARIUSZ, 10.09.2011

"Dotąd nigdy nie wyobrażaliśmy sobie wesela z DJem... zawsze uważaliśmy ze wesele bez zespołu muzycznego nie może się udać... Dopóki nie poznaliśmy Pawła! Jest tak rewelacyjny, że gdy na nas przyszła pora to innej opcji poza współpracą właśnie z Nim nie braliśmy pod uwagę! Serdecznie dziękujemy za uświetnienie naszej uroczystości, ze wszystkich obecnych gości nie ma ani jednej osoby która nie wspominała by naszego DJa z ogromnym podziwem i wdzięcznością za tak udaną imprezę. Co tu dużo mówić.... profesjonalizm w każdym calu - tak krótko można opisać Pawła. Każdy kto się na Niego zdecyduje nie ma prawa tego żałować!!! POLECAMY"

MAGDA I PRZEMEK, 4.06.2011

"Paweł Szewczyk to profesjonalny DJ w każdym calu mimo swojego młodego wieku. Wyśmienicie poprowadził Nasze wesele, zarówno My jak i Nasi goście (Ci starsi i Ci młodsi) jesteśmy zadowoleni z Niego w stu procentach. Sympatyczny, z poczuciem humoru i konkretny. Przejął pałeczkę od momentu przekroczenia przez Nas progu sali weselnej, dzięki czemu impreza przebiegła dla Nas bezstresowo. To nie tylko dobry DJ ale również wspaniały konferansjer. Jeszcze raz dziękujemy i polecamy."

KONRAD, 4.09.2011

"Paweł poprowadził wyśmienicie moje 18 urodziny. Polecam go wszystkim, goście byli nim zachwyceni, czy to młodzież, czy dorośli. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze sposobu prowadzenia imprezy. 100% profesjonalizmu, wspaniałe zabawy i niesamowite dowcipy :) Wielkie dzięki jeszcze raz dla Pawła !"

MAŁGORZATA I KRYSTIAN, 18.06.2011

"Witamy cie Pawle wesele było po prostu rewelacyjne goście chwalili cię ze po prowadziłeś tak wspaniałe wesele jesteśmy zachwyceni twoim wykonaniem pozdrawiamy."

EMILIA I KRZYSZTOF, 12.08.2011

"Zaczęło się od przypadkowego trafienia na Dja Szewczyka - Pawła w internecie, żadnych wcześniejszych opinii ani rekomendacji. Jedno spotkanie, rozmowa, prezentacja prowadzenia imprezy.. no i wiedzieliśmy, że to jest ten Osobnik, któremu powierzymy poprowadzenie naszego wesela. Nie pomyliliśmy się ani trochę! Właściwie wiele uzgadniać nie trzeba było..określiliśmy nasze preferencje muzyczne, częściowo zabawy jakie chcielibyśmy na przyjęciu. Goście byli mile zaskoczeni, że jedna osoba może tak fantastycznie poprowadzić wesele. Nie było większych problemów z zamówieniami muzycznymi składanymi przez gości..super wyczucie,które zabawy się sprawdzą i rozbawią weselników. Kontakt pomiędzy Djem a obsługą był tak zgrany, że nic nie stało na stole i nie stygło a ewentualne przesunięcia czasowe były zaraz dopracowywane. Goście byli niezmordowani...parkiet opuścili dopiero o 5 nad ranem. Z pewnością możemy powiedzieć, że Paweł to urodzony DJ i możemy polecić go każdemu. Dzięki raz jeszcze!!! Pozdrawiamy i do następnego spotkania. Emilia i Krzysztof"

GOSIA, 19.02.2010

"Żeby zapewnić dobrą zabawę zarówno dla dzieci lat 0-3, dorosłych 60-100 i młodzieży 15-40 trzeba nazywać się Szewczyk. Z każdej imprezy tanecznej ludzie wspominają muzykę - z mojej imprezy pamiętali, że muzyka była świetna!!! Ten chłopak gra dla wszystkich!!! Zawsze jest fajnie!!!!"

RAFAŁ, 18.01.2010

"Serdeczne podziękowania dla Pawła za oprawę muzyczną, profesjonalizm i atmosferę w jaką wprowadził na mojej 18 stce. Gorąco polecam tym wszystkim którzy chcą sie dobrze i swobodnie pobawić. Gwarantuje dobrą zabawę do samego ranka. DZIĘKUJE ;)"

Piotrek, 11.12.2009

"Kumpel mi go polecił i na początku sceptycznie podszedłem do sprawy bo nie ufałem że taki młodziak potrafi zagrać fajną firmową imprezkę(dla typowych biurowców) ale na szczęście moje obawy były bezpodstawne. Polecam zarówno repertuar oraz podejście do ludzi."

MONIKA, 22.11.2009

"Cóż tu napisać:))Paweł to specjalista w każdym calu:))Każda impreza pod jego wodzą skazana jest na sukces:))To nie tylko zasługa dobrze dobranej do danej imprezy muzyki, ale i świetny kontakt z otoczeniem:)))Ten "Typ" po prostu tak ma za co się weźmie to robi to rewelacyjnie:))Pozdrawiam i oby tak dalej:)))"

Patrycja, 09.11.2009

"Najlepszy Dj w Polsce 😉 I wspanialy kolega 😀 pozdro Pawełku dla Ciebie i Agi ;*"

Chcesz, aby Twoja impreza
była udana?

Napisz do mnie